Demo
Specialties

Specialties

De PADI specialty courses zijn een hoofdstuk apart binnen de duiksport.

Herman Lieven heeft op advies van mij in 2015 besloten MSD aan te bieden aan haar klanten, dit bleek niet alleen in 2015 maar nog meer in 2016 een doorslaand succes.
MSD staat voor "Master Scuba Diver" en is het hoogst haalbare recreatieve duikbrevet.  
Een specialtie bestaat uit meerdere duiken gericht op een enkel onderdeel, laten we een voorbeeld nemen bv PPB.

Tijdens deze specialtie leer je bv beter je drijfvermogen te beheersen.  Anders dan tijdens de normale advanced cursus waar je hiervan maar een begeleide duik maakt, krijg je er hier maar liefst 3 duiken waaronder 1 tune-up in het zwembad.
De advanced cursus daartegen kent maar 5 verschillende duiken, elk van ongeveer 45 minuten.
De uitgebreide advanced waar je zelf je specialties kunt kiezen kun je in je eigen tempo volgen.
Aan het eind van 5 specialties (16 diverse duiken) vragen wij niet alleen je advanced brevet aan maar ook je MSD.
Je vaardigheid is in dit geval vele malen beter dan die van een advanced brevet, jij bent zekerder en gaat met veel meer kennis het water is, we hebben hierover al heel veel positieve signalen vernomen en niet een negatieve, kortom een groot succes.

Klik voor al de opleidingen die ik je kan geven en de prijzen  hier 
Elke cursus word speciaal met jou / jullie ingepland dus vaste data hebben we niet.

Niet iedereen heeft interesse in Wrakduiken of droogpakduiken, side mount of bootduiken, daarom heeft PADI de vele specialties bedacht om ook aan de persoonlijke en of specifieke behoefte van de duikers te kunnen voldoen.

Hieronder benoemen we de specialties die ik je kan onderwijzen, lees dit rustig door en kijk waar jou interesse ligt. Mocht je vragen hebben stel ze dan gerust, ik sta graag tot je beschikking en maak graag een opleiding op maat voor jou / jullie.

de PADI specialties waarin ik je  kan onderwijzen  zijn;

- Side Mount (nieuw sinds maart 2014)
- Deep Diver
- Search and Recover
- Enriched Air 40% o2
- Boat Diver
- Drift Diver
- Dry suit Diver
- MultiLevel Diver
- Under water navigator
- Night Diver
- Ocean Full face mask
- FFM UW communication
- Project aware
- Shark conservation awarness
- RNLI (noorzee survival specialtie)

Zit hier iets bij wat jouw interesse heeft laat ons dit dan weten en we spreken door wat wij voor jou / jullie kunnen betekenen.

 

 

 

Wrakduiken is een erg leuke bezigheid als je ervan houd oude wrakken te bezoeken.... vandaar deze specialty waarbij je onder begeleiding kennis maakt met deze hele spannende hobby

Multilevel duiken is de specialty bij uitstek als je maximaal wil genieten van duiken op bepaalde dieptes voor bepaalde tijd...

PPB of anders gezegd "Peak Performance Buoyancy is de specialty bij uitstek om al spelenderwijs een beter zweefvermogen te hebben en behouden....

In je open water cursus heb je geleerd dat je de weg onder water makkelijker kunt (terug) vinden met een kompas.....

De PADI EAN (Enriched Air Nitrox) specialty is een opleiding die je in staat stelt met verrijkte lucht te duiken tot een maximum van 40% O2. 

Nachtduiken is een hele aparte ervaring. zodra het donker is komen de jagers naar boven om te eten, het zal je niet verwonderen dat je vissen ziet die je overdag vrijwel niet tegenkomt of in rust.

De specialty side mouth is een vaardigheid die je in staat stelt met andere duikuitrusting te duiken dan je gewend bent zoals losse flessen die aan je zij hangen en een harnas wat je veel meer bewegingsgemak geeft in het water.

De Deep Diver Specialty geeft je de gelegenheid om nog eens 12 meter extra diep te duiken dan je open water mogelijkheden tot 18 meter, namelijk tot 30 meter. 

Search and recover (zoeken en bergen) is een specialty waarbij je leert om een object op diverse manieren te vinden en het dan te bergen d.m.v. een hefballon....

PADI Duikopleidingen

Uitdagend & persoonlijk

Neem contact met ons op

Naam 
Email 
Bericht 
    
 
PADI Certified

PADI Certified

Newdivers voor al uw PADI-gecertificeerde duikopleidingen.

DAN Europe

DAN Europe

Wij zijn aangesloten bij DAN-Europe.